Tilaukset  Yhteystiedot  Palvelut  Etusivu    palvelutaksi.fi

LAATULUPAUS

LaatulupausMikkelin Palvelutaksit Oy
Joukkoliikennelain (869/2009) 48 §:n mukainen laatulupaus.
TARJOTTAVAT LIIKENNEPALVELUT
Mikkelin Palvelutaksit Oy tarjoaa liikennepalveluja linja-autoilla ja takseilla. Palveluihimme kuuluu erityisesti tilausajot ryhmille, koulukuljetukset, esteettömät kuljetukset ja taksiliikenne.
PALVELUISTA TIEDOTTAMINEN
Tiedotamme palveluista ja niiden muutoksista internet-sivuillamme www.palvelutaksi.fi Palvelunumerossamme 044 016 5000 kerromme kaikista palveluistamme juuri Teidän tarpeisiinne.
KÄYTÖSSÄ OLEVAT LIPUT JA NIIDEN HINNAT
Hinnastomme on nähtävillä osoitteessa www.palvelutaksi.fi/hinnasto, sekä kaikissa autoissamme. Maksutapana hyväksymme yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteisen sekä sopimuslaskutuksen.
AJONEUVOT
Käytössämme on yhteensä kuusi pienoislinja-autoa ja taksia, joista viisi on varustettu joko invanostimella tai matalalattialla, joka mahdollistaa myös esteettömät kuljetukset ryhmän koosta riippumatta.
ASIAKASTYYTYVÄISYYS
Kaikki toimintamme tähtää asiakkaiden tyytyväisyyteen palveluissamme. Toivomme saavamme palautetta toiminnastamme, joka auttaa meitä kehittämään palvelujemme laatua.

Palautetta palvelustamme toivomme saavan suoraan henkilökohtaisesti tai sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan kirjalliseen palautteeseen mahdollisimman nopeasti tai viimeistään kolmen päivän sisällä. Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksista ja vahingonkorvauksista neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.


Mikkelin Palvelutaksit Oy

Vesa Tirronen


Photo of Me